Schoolstraat 19, 4417 AA HANSWEERT info@dishmissed.nl +31 (0)6 11912757
Bonte Raaf | Dishmissed.nl

Bonte raaf steunt Stichting Dishmissed – No Waste

Elise Rave en Chantal Biljard zijn samen ontwerp- en illustratiebureau Bonte Raaf. Zij hebben ons gesponsord door kostenloos het logo voor Stichting Dishmissed – No Waste geheel naar onze wensen te ontwerpen.

De dames stellen zichzelf en hun bedrijf graag even voor;

Wij ontwerpen en illustreren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Denk aan logo’s, huisstijlen en portret-avatars en geboorte-, rouw- en trouwkaarten en herinnerboeken.

Voor de herinnerboeken en ons assortiment kaarten op groeipapier hebben we ook een webshop. De kaarten op groeipapier zijn kaarten met zaden er in die de ontvanger kan planten. Deze zijn niet alleen erg symbolisch als geboortekaartje, trouwkaart of met vergeet-me-nietjes voor een bedankkaartje bij een afscheid. Maar ook voor zakelijke toepassingen is het idee van samen een zaadje planten en groeien een erg mooie insteek naar een prettig zakelijk contact of eindejaarsattentie.

Bonte Raaf | Dishmissed.nl

Wij illustreren alles zelf en vertalen jouw ideeën of idealen naar een ontwerp dat bij je past. Het is een bijzonder proces waarbij de klik met de ontwerper en je gevoel hierbij ook een belangrijke factor is. Wij hebben geen maximaal aantal correctierondes, de opdracht is klaar als jij helemaal blij wordt van je logo en/of illustraties.

Het logo voor Dishmissed hebben wij ook mogen maken en is een mooi voorbeeld van een fijne samenwerking met een top resultaat.

Voor een indruk van ons en ons werk kun je een kijkje nemen op onze website of breng gezellig een bezoekje aan onze webshop.
Op social media zijn we natuurlijk ook actief. Naast Facebook en Instagram kun je ons ook vinden op Pinterest.
Op onze Pinterestpagina vind je een meest actuele indruk van het werk wat we tot nu toe gemaakt hebben maar wij stappen ook graag, met jou, uit onze comfortzone.

Nieuwsgierig geworden? We ontmoeten je graag, zowel online als offline!


Groeten en een fijne dag / avond, Elise en Chantal